Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
n° visites: 5084   |    |  Avís legal
 

Activitat:
    Empresa dedicada a tot tipus de tancament exterior, tant sigui de PVC o alumini.

La filosofia empresarial de Manresana  de Serveis Tècnics combina l'oferta de productes d'alta qualitat i servei, amb una política rigorosa de protecció mediambiental.

Les seves modernes instal·lacions de producció garanteixen una fabricació segura i respectuosa amb el medi ambient i un entorn de treball agradable per als empleats de la companyia.

MST S.L. és una empresa dedicada a la fabricació i muntatge de tot tipus de tancament a l'exterior. PVC són les sigles en anglès del policlorur de vinil, un polímer termoplàstic utilitzat en la fabricació de nombrosos productes de consum.

 

MST S.L. treballa per resoldre els problemes de tancament exterior en edificis, habitatges i instal.lacions. La seva estratègia comercial es centra en oferir als seus clients, una àmplia gamma de productes, un servei individualitzat, que inclou sistemes de perfils específics adaptats a cada situació contructiva, i un extens saber fer per donar-los suport en els seus projectes.

Els controls de qualitat realitzats als proveïdors de matèria primera i la constant vigilància de la cadena de fabricació, garanteixen la fiabilitat dels seus productes. Els mètodes d'assaig, desenvolupats en col.laboració amb els proveïdors, permeten realitzar una supervisió exhaustiva de totes les fases del procés, des de la matèria primera fins a la fabricació final de la finestra. L'objectiu últim és millorar la qualitat de vida de les persones, contribuint a la creació d'edificis que ofereixen les millors prestacions a nivell tèrmic i acústic.